شعار سال
شنبه 03 آذر 1403
  • 1403/05/17 - 08:25
  • - تعداد بازدید: 258
  • - تعداد بازدیدکننده: 254
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

هفتمین جلسه شورای هماهنگی مدیران تابعه وزرات تعاون کار ورفاه اجتماعی در هفته ملی مهارت


مدیرکل فنی و حرفه‌ای قم: به دنبال ایجاد شهرک مهارتی برای مشاغل آینده در قم هستیم

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم گفت: طرح ایجاد شهرک مهارتی برای مشاغل آینده را آماده کرده‌ایم که البته نیازمند همکاری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم، هفتمین جلسه شورای هماهنگی مدیران تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز و با حضور مدیران کل آموزش فنی و حرفه‌ای و تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم برگزار شد.

در ابتدای جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود عرب مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اظهار کرد: مهارت‌آموزی در قرآن کریم و روایات مورد توجه قرار گرفته چه اینکه خداوند می‌فرماید مهارت زره‌بافی را به داوود آموختیم و به نوح میفرماید که به مهارت نجاری و صنعت کشتی سازی زیر نظر ما و با تعالیم وحیانی ما بپرداز او افزود: در اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای به دنبال این هستیم که مسیر دانایی به سمت توانایی را هموار و علم نافع را به عمل صالح تبدیل نماییم .

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه به همان اندازه که به مغزافزایی نیاز داریم به بازوافزایی هم نیازمندیم خاطرنشان کرد: بر این اساس آموزش ناظر به نیازهای بازار، در دستور کار سازمان فنی و حرفه‌ای قرار گرفت و دولت مردمی هم نگاهی ویژه به این مقوله داشت.

او ادامه داد: همانطور که در گام اول انقلاب، نهضت سوادآموزی راه برون‌رفت از بسیاری از مشکلات را هموار کرد، در گام دوم انقلاب نهضت و مهارت‌آموزی می تواند راه برون رفت بسیاری از مشکلات اقتصادی ، اجتماعی ،فرهنگی وسیاسی راهموارسازد

عرب با تاکید بر توجه به نیازهای فعلی و آینده بازار کار گفت: طبق گزارشی که مجمع جهانی اقتصاد منتشر کرده، تا سال 2027 بیش از 81 میلیون عنوان شغلی از دست می‌رود و 61 میلیون عنوان شغلی نوظهور پا به عرصه می‌گذارند طبق گزارشی دو سوم فرزندان ما که سال ۲۰۱۶ وارد مدارس شده اند ، در مشاغلی مشغول به کار خواهند شد که آن مشاغل هنوز به وجود نیامده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم با اشاره به راهبردهای این اداره کل برای احصاء نیازهای مهارتی بازارکار امروز و آینده کشور عنوان کرد: متاسفانه مرجع نیازسنجی مبتنی بر آمایش سرزمینی وجود ندارد و ما نیازمند تدین سند مهارت استان هستیم.

او ادامه داد: ابتدا باید نیازها را مورد بررسی قرار داد و سپس نقش متولیان مهارت آموزی را درتامین نیازها مشخص کرد که قطعا بخشی از آن بر عهده آموزش فنی و حرفه‌ای است.

عرب با بیان اینکه در هر دو بخش یعنی نیازسنجی و تعیین نقش متولیان مهارت آموزی کاری مهمی است که انجام نشده گفت: مکاتبه‌ای با سازمان برنامه و بودجه استان داشتیم تا کاری پژوهشی در این زمینه به خصوص در حوزه نیازسنجی انجام شود که البته به خاطر عدم اختصاص بودجه، هنوز به سرانجام نرسیده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم تصریح کرد: طرح ایجاد شهرک مهارتی برای مشاغل آینده را آماده کرده‌ایم که البته نیازمند همکاری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

مدیرکل با آموزش‌ فنی و حرفه ای در ادامه به معرفی طرح های کهاد مهارتی و نخلستان و آموزش در محیط کار واقعی پرداخت

عرب انجام ۵۰۰ درصدی تعهد رصد اشتغال و ایستادن این اداره بر سکول اول اشتغال آفرینی در بین تمام دستگاههای اجرائی استان را از افتخارات این اداره کل و نشانه اثر بخشی و کارایی برنامه های آن دانست

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار عمومی,معرفی اداره کل,اخبار ویژه اسلاید بزرگ,مطالب,اخبار اسلاید کوچک,اطلاعیه های مهم,مهارت در رسانه
  • کد خبر : 114982
کلمات کلیدی
علی اصغر کاوسی
خبرنگار

علی اصغر کاوسی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین